DEELPLATFORM (under construction)

tweedehands textiel, ecologisch textiel, groepsaankopen textiel, tweedehands fournituren, ecologische fournituren, machines delen, materiaal delen, ruimte delen, ...

Deelplatform voor tweedehands en duurzaam textielmateriaal

Vraag materiaal & ruimte

Ik ben op zoek naar materiaal, ruimte en machines omtrent textielontwerp.
 Weergaven
5Berichten

Aanbod materiaal & ruimte

Ik heb materiaal, ruimte en machines omtrent textielontwerp in de aanbieding.
 Weergaven
3Berichten

Vraag textieltalent

Ik ben op zoek naar een medewerker of kunstenaar in de textielsector.
 Weergaven
0Berichten

Aanbod textieltalent

Ik bied graag mijn textieldiensten aan.
 Weergaven
0Berichten
Nieuwste posts
 • doekvzw
  25 jun. 2018

  Houd een vinger aan de pols met realtime updates. Zo volgt u zonder moeite de discussies en mist u niets. U volgt de actie van dichtbij! U kunt zelfs zien wanneer iemand iets aan het intypen is.
 • doekvzw
  25 jun. 2018

  U kunt zoveel categorieën maken als u maar wilt - ga dus gerust uw gang! Ga naar instellingen en dan naar Categorieën om aan de slag te gaan. Het maakt niet uit of uw forum nu over sport, zakelijke onderwerpen, producten, diensten of iets anders gaat. Met categorieën verlopen discussies veel meer gestructureerd. Maak een lijst met categorieën die logisch en relevant is, en waarin de leden van uw forum zich kunnen vinden.
 • doekvzw
  25 jun. 2018

  U kunt kiezen voor een prachtige indeling met kaarten of voor een gestroomlijnde klassieke look. Wat u ook kiest, uw forum valt altijd in de smaak. Een indeling met kaarten is perfect geschikt voor afbeeldingen, en een klassieke indeling past het beste bij berichten die voornamelijk uit tekst bestaan.